Marriage Conference Agenda

Conference Agenda

Time Agenda
10:00 am
Opening Prayer by Walid Bayero (5 mins)
10:05 am
Welcome Address by Maryam Hassan Baba, Founder of The Northern Therapist (10 mins)
10:15 am
Keynote Speech by Sheikh Aminu Ibrahim Daurawa( 35 mins)
10:50 am
Introduction of Project Zo Mu Zauna (10 mins)
11:00 am
Goodwill Message by Sheikh Abdulwahab Abdallah( 10 mins)
11:10 am
First Panel Session with Panelists Professor Yusuf Alhassan, Alhaji Said Takuma, Hajiya Maryam Lemu, Aisha Tofa, and Ms. Elizabeth Agboola of Halal. Moderated by Mrs. Aisha Gumel Farouq.(50 mins)
12:00 pm
Ice breaker by Coach Ahmad of Activate my life (5mins)
12:05 pm
Second Panel Session with Panelists Dr. Hauwa Mustapha Babura, Abdulmalik Shehu Madi, Ahmad Muhammad Ahmad, Aisha Sani Dangote, and Dr. Sabeeha Zainab Hussain. Moderated by Maryam Hassan Baba.( 50mins)
12:55 pm
Q and A session
1:05 pm
Spoken words performance (10 mins)
1:25 pm
Couple Games by Halal Tours (20 mins)
1:30 pm
Closing Prayer
1:30 pm
Prayers / one-on-one sessions / marketplace
Shopping Cart